2.12.13

STEREOSONIC

Så nu är man hemma efter 2 dagar på Stereosonic!! Vart grymt kul med härliga människor och djs!

Dag 1: höjdpunkten var ju absolut Axwell, vi hade vår svenska flagga och gud vi var så populära alla skulle ha en bild med oss och flaggan haha. Axwell var grym och körde lite SHM låtar så kändes typ som man såg dem bara att alla inte var där haha och alla i publiken var helt crazy for him! Efter när Armin van buren skulle köra var alla så slut efter Axwell (ha ha) och det började spö regna så vi åkte hem 30 min innan allt var slut för vi frös som tusan, hem på ett smock fullt tåg som gick 5 km/h och ta taxi från stan hem.

Dag 2: verkligen bästa dagen, jag, Lina och Lisa drog dit runt 12.30 och sen såg vi ZEDD 14.30. AH BÄSTA ZEDDIS!!!! (sakna nina en del då va han är ju vår buddy haha såg ju han i februari i Malmö i år och sen tweeta han mig after the show hehe) Jag och Lisa stog längst fram till höger om scenen och mmmm Zedd keep it going dude, NIEN ZEDD (the guy som producerat en del med Gaga på ARTPOP by the way!! för de som läser som inte vet)

Sen var det middags paus och efter det Sebastian Ingrosso, han var också grym och körde lite SHM med och ja det var awesome och vi fick fram vår svenska flagga så han såg nog allt! Sen rullade det på med bla. Calvin Harris och David Guetta. Bra dag helt enkelt!












3 kommentarer:

Sis sa...

SÅ JEL!

Rawsie sa...

Och lite real svensk cider också! ON POINT :D

mockajulia sa...

åh vad fin du är! skulle gärna byta lite Berlindimma mot Australienvärme